top of page

VYÖHYKETERAPEUTTISET HIERONNAT OPISKELIJAHOITOINA

Vyöhyketerapeuttinen hieronta on lempeä hoitomuoto kehon erilaisiin kiputiloihin ja häiriöihin. Hoidossa käsitellään kehon elinheijasteita ja ratoja sivellen ja painellen,  Hoito on lempeä ja rentouttava ja tarkoituksena on pysytellä ns. makean kivun alueella. Jokainen hoito toteutetaan asiakkaan sen hetkisten toiveiden, tunnetilojen sekä kehon tarpeiden mukaan. 

Tule ja ota hetki itsellesi, Tunnepolulla

Vyöhyketerapeuttiset opiskelijahieronnat:

RENTOUTTAVA JALKAHIERONTA

Rentouttavan jalkakylvyn jälkeen käsitellään jalkaterien elin- ja lihasheijasteita sekä jalkojen lymfa-alueet. Hoito rentouttaa, lievittää lihaskipuja ja parantaa jalkojen nestekiertoa.

30€/60min

 

VYÖHYKETERAPEUTTISET HIERONNAT

Koko kehon lihas- ja elinheijasteiden käsittelyä (mm. korvat, niska, kädet, jalkaterät). Ennen hoitoa kartoitetaan asiakkaan sen hetkinen hoidontarve ja keskitytään erityisesti niihin heijasteisiin, joihin toivotaan apua. Hoito rentouttaa, lievittää lihaskipuja, parantaa vastustuskykyä sekä kehon nestekiertoa. Ensimmäistä hoitokertaa varatessasi varaa 120min hoito, jossa kartoitetaan asiakkaan lähtötilanne laajemmin. Jatkossa riittää 90min ellet erityisesti kaipaa pidempää hoitoaikaa.

60€/120min

45€/90min

Vyöhyketerapeuttinen hieronta on tehokas apu erilaisiin kiputiloihin, stressiin, migreeniin, väsymykseen ja unihäiriöihin, ruoansulatusongelmiin, kuukautisvaivoihin jne. Loppuraskaudessa tehty vyöhyketerapia voi helpottaa kiputiloja, auttaa käynnistämään synnytyksen ja helpottamaan synnytyksen kulkua. Lapsille ja vauvoille vyöhyketerapia on turvallinen ja tehokas hoitomuoto mm. koliikkiin ja korvatulehduksiin.

Hoidon vasta-aiheita on:

Vakavat sairaudet (syöpä, sydänongelmat)

Vakavat mielentereyden ongelmat

Alkuvaiheen raskaus

Leikkaus

Tarttuvat ja akuutit tulehdukset ja sairaudet

bottom of page